Tarieven kinderopvang in 2020

De nieuwe tarieven voor de kinderopvang zijn bekend en ook het uurtarief waarover ouders hun teruggave mogen berekenen. In 2019 waren de tarieven voor kinderopvang flink omhooggegaan. Dit kwam vooral doordat er toen een heel aantal nieuwe regels van start gingen. Dit zorgde ervoor dat de kosten om een kind op te vangen fors stegen. Doordat ouders ook flink meer terug kregen via de Kinderopvangtoeslag, zijn de meeste ouders toch niet heel veel meer gaan betalen voor de opvang dan in 2018.

De tarieven voor 2020 zijn bij Kinderopvang De Hooijbergh inmiddels berekend  en laten een normale stijging zien van bijna 4%. De CAO voor de kinderopvang schrijft voor 2020 een stijging van de salarissen voor van tenminste 3,3 %, dik verdiend voor onze hardwerkende toppers!

De bedragen voor de Kinderopvang toeslag voor 2020 zijn vastgesteld op € 8,17 voor het kinderdagverblijf en € 7,02 voor de buitenschoolse opvang.

Zijn de opvangtarieven bij De Hooijbergh anders dan bij andere kinderopvanglocaties?

Ja, dat kan. Bijvoorbeeld doordat de kinderen op onze toplocatie héél veel speelruimte hebben. Al onze kinderen spelen elke dag buiten. Dat kan doordat we zelfs overdekte buiten speel faciliteiten hebben. Ook hoef je als ouder bijna niets mee te nemen als je kind bij ons komt spelen. Ontbijt, warm eten, versbereid door onze kok tijdens de lunch (BSO om 18.00 uur) en om 18.00 uur lekker een broodmaaltijd zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Ook luiers en verzorgingsmiddelen zijn op onze groepen standaard aanwezig net als kinderwagens, draagzakken, omslagdoeken enz.
Heel bijzonder is ook een eigen snoezel ruimte voor onze baby’s en buitenbedjes!

En niet te vergeten onze unieke kinderboerderij met alle dieren waar de kinderen alle dagen van genieten en natuurlijk de uitjes die we ondernemen met de kinderen van de buitenschoolse opvang.

Een heleboel extra waar Hooijbergh-kinderen enorm van genieten maar wat wel iets meer kosten met zich meebrengt. Toch vallen die enorm mee als je het vergelijkt met de kosten die je voor een meer standaard opvang betaald zeggen onze ouders en dat is ons doel;

Betaalbare opvang voor iedereen met heel veel extra bij gewoon een heel bijzondere kinderopvang!