Medewerkers

Dagopvang De Stolp, groep 1 en 2

Iris

Hoi, ik ben Iris en ik woon samen met mijn vriend, onze twee dochters en onze zoon. Ik werk sinds augustus 2003 bij De Hooijbergh. Daarvoor heb ik de SPW opleiding gedaan. Mijn hobby’s zijn toneel en klarinet spelen. Ik werk op groep 1/2.

Renate

Hoi! Ik ben Renate. Ik werk fulltime op groep 1/2. U zult mij hier dus vaak genoeg tegen komen.

Anita

Hallo, mijn naam is Anita en ik woon samen met mijn vriend en onze dochter. Ik heb eerst een jaar stage gelopen op De Hooijbergh. Toen ik mijn diploma had gehaald kon ik blijven werken! Ik heb het heel erg naar mijn zin bij De Hooijbergh en op groep 1/2. U zult mij daar vaak tegenkomen. In mijn vrije tijd sport ik graag of lees ik een boek.

Saskia

Hallo, ik ben Saskia en ik woon samen met mijn man en onze twee dochters. Ik werk op groep 1/2 en heb heel veel plezier in mijn werk. Tot ziens!

Pauline

Hallo, ik ben Pauline. Ik woon samen met mijn man en onze zoon. In 2006 ben ik gestart als groepshulp bij De Hooijbergh. In mei 2011 heb ik mijn diploma’s gehaald en sindsdien werk ik als leidster op de groep. Ik sta nu op groep 1/2 wat erg leuk en afwisselend is. We zijn veel buiten met de kinderen waar ze zich echt lekker kunnen uitleven. Mijn hobby’s zijn lezen en tuinieren. Verder wandel ik veel met onze hond en doe ik aan stijldansen. Tot ziens!