Buitenschoolse opvang

BSO opvang tarieven

Inschrijving

Wanneer u uw kind wilt aanmelden bij De Hooijbergh doet u dat door een ingevuld inschrijfformulier naar ons te sturen. Deze vindt u op onze website.
Zodra er plaats is, nemen we contact met u op. Indien gewenst kunt u daarvoor al een afspraak maken voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek.
Kinderen die al een broertje of zusje hebben dat wordt opgevangen bij De Hooijbergh krijgen voorrang.
De leeftijdsopbouw in de groepen kan er voor zorgen dat een kind dat minder lang op de wachtlijst staat toch eerder aan de beurt komt.

Opvang

De kosten voor de buitenschoolse opvang zijn € 7,45 per uur voor zowel de voorschoolse als de naschoolse opvang.
De tarieven zijn inclusief alle activiteiten tijdens de BSO, alle maaltijden (ook de warme maaltijd om 18:00 uur), en excursies en uitjes tijdens de vakantieweken.

Vervoerskosten:
De vervoerskosten worden appart in rekening gebracht.

Openingstijden vakanties:
Tijdens de schoolvakanties is de buitenschoolse opvang de hele dag geopend. Echter, indien u alleen naschoolse opvang afneemt, kunt u uw kind brengen van 08:30 tot 19:00 uur. Indien u zowel voor- als naschoolse opvang afneemt kunt u uw kind al vanaf 07:00 uur brengen.

N.B. Het is mogelijk om extra voorschoolse opvang af te nemen tijdens de vakanties. Dit kunt u aanvragen middels het extra opvangformulier op deze site.

Het maximale uurtarief waarover u kinderopvangtoeslag kunt aanvragen is voor 2018 € 6,89 p/u.

Voor een passende offerte kunt u contact opnemen met ons via de mail info@hooijbergh.nl of

telefonisch via 0224-291699.