Medewerkers

Overig personeel

Terry

Ik ben Terry. Ik woon in Dirkshorn en ik werk sinds 2004 met veel plezier bij De Hooijbergh als interieurverzorgster!

Louis (links)

Hallo, ik ben Louis en ik werk als chauffeur bij de BSO van De Hooijbergh. Elke dag breng ik de kinderen naar school en haal ze in de middag weer op. Het contact en de gezelligheid van de kinderen vind ik het leukste aan mijn baan!

Jan (rechts)

Hallo, mijn naam is Jan en ik werk ook als chauffeur bij de BSO van De Hooijbergh. Ik ben geboren in Barsingerhorn en ik woon al 37 jaar in Schagen met mijn vrouw. Samen hebben wij drie dochters. Ik ben 33 jaar bij TNT post werkzaam geweest. Voordat ik bij TNT post werkte, ben ik jaren buschauffeur geweest. Ik heb dus eigenlijk mijn oude beroep weer opgepakt en ik moet zeggen, dat bevalt me goed!

Ferry

Mijn naam is Ferry en ik woon naast De Hooijbergh. Ik ben werkzaam in de technische dienst. Alle dingen die stuk gaan of onderhoud behoeven zijn voor mijn rekening. Mijn hobby’s zijn het restaureren van antieke trekkers, paarden en vakantie.

Elles

Hoi, ik ben Elles. Sinds december 2006 werk ik als groepshulp bij De Hooijbergh voor twee á drie dagen in de week. De functie groepshulp bestaat uit het ondersteunen van de leidsters. Ik werk op alle groepen. Elke werkdag is weer genieten voor mij! Ik houd van buiten zijn, hardlopen of gewoon een wandeling door het bos of over het strand.