Even voorstellen

Kinderopvang De Hooijbergh is in 2003 door Astrid en Michel Bakker opgericht. De Hooijbergh is in Barsingerhorn begonnen met dagopvang. Twee jaar later is daar de buitenschoolse opvang bij gekomen.

Voor Astrid en Michel staat het buitenleven centraal. De Hooijbergh kinderen spelen elke dag buiten, weer of geen weer. Onze unieke speelterreinen zijn zo ingericht dat dit ook mogelijk is. Met onze wintertuin en grote overkapping zijn regen of sneeuw geen beletsel om niet buiten te spelen. Bij De Hooijbergh komen de kinderen dagelijks in aanraking met de natuur en de dieren die er leven. De dieren van onze eigen kinderboerderij worden elke dag bezocht.  Al vanaf hele jonge leeftijd leren we de kinderen respect te hebben voor de natuur en de dieren.

De Hooijbergh biedt kleinschalige opvang. Michel en Astrid kennen alle ouders en kinderen. Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. U zult Michel dan ook elke ochtend tegen komen wanneer u uw kind komt brengen. Hierdoor is er altijd ruimte voor een gesprekje.

Onze medewerkers zijn betrokken, professioneel, enthousiast en zullen altijd het belang van uw kind voorop zetten. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich in zijn/haar eigen tempo. Wij zijn er voor alle kinderen.

De Hooijbergh geeft kinderen de ruimte!